Ulubey Forum
Eylül 09, 2010, 12:07:48 ÖS *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Forum Üyeliği için GERÇEK AD ve SOYADINIZ'ı kullanmanız gerektiğini unutmayın!

Ana Sayfa   Forum   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1] 2 3   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: forumu şenlendirelim arkadaşlar, nerdesinizzzz!!!!  (Okunma Sayısı 1753 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
leventbaba
Ziyaretçi
« Yanıtla #33 : Temmuz 30, 2008, 04:53:46 ÖS »

sevgili hemşehrilerim ve hemşirelerim;

ben şiir ve edebiyat köşesine birşeyler katmaya çalışıyorum ilgim ve tecrübem bu yöndedir.
lakin bakıyorumda edebiyata ilgisi olan çok az sayıda kardeşim var
bir elin parmakları kadar bile değiliz.

herkez profesyonel yazamaz tabiki ama içinizden en az % 80 ninin şiir veya makale, hikaye denemeleri yazdığınızı tahmin edebiliyorum.
çünkü sizlerde sevdiniz aşok oldunuz, ağladınız güldünüz, yaralandınız, neşelendiniz ölümü yada doğumu yaşadınız ve mutlaka bu dönemlerde duygu ve düşüncelerinizi kaleme aldınız.
neden bunları bizimle paylaşmıyorsunuz.?
hayat sadece matematikten ibaret değildir bırakın birazda hesap işlerini ve ruhunuzun derinliklerinde beslediğiniz yaşattığınız duygularınızı kaleme alıp kağıda döküp yada klavyenizin tuşlarına dokunarak bizlerle paylaşın.
bu hem size bir terapi , hemde sosyal bir açılış olacaktır.

ve sitemize edebi bir zenginlik getirecektir.

''İLGİ VE ALAKALARINIZI BEKLİYORUM''

SAYGI VE SEVGİLERİMLE

LEVENT AKTAŞ.
« Son Düzenleme: Temmuz 30, 2008, 04:59:15 ÖS Gönderen: leventbaba » Logged
ordulu-mehmeteymür
Full Member

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #32 : Temmuz 22, 2008, 02:39:01 ÖS »

ya ne olmuş böyle? darmadağın olmuş ortam, radyo uçmuş,mehmet eymür abi sen bile kurtaramadın buraları, uzun zamandır uzak kaldım bi baktım kimsecikler kalmamış.
cevher hoş geldin tekrar. fazla uzak kalma buralardan, arasıra uğra:))) kırıldığın noktalar varsa çözüm bulunur. demokraside çareler tükenmez:)))hoş kal, hoşca kal, dostca kal...
Se®kaN GsM
Ziyaretçi
« Yanıtla #31 : Temmuz 18, 2008, 09:23:24 ÖÖ »

katılımlar muhahkkak olacaktır onun içinde zamana ihtiyacımız var biraz sabır arkadaşlar
ayten şahin
Ziyaretçi
« Yanıtla #30 : Temmuz 17, 2008, 09:17:16 ÖS »

sayın başkanımız ve değerli mehmet abi
bizler her ne kadar sesimizi çıkarıp yazacak vakit bulamasak bile her zaman siteyi takip ediyoruz.sizlerin de ilgilenip gerekli düzenlemeler ve açıklamalar için gerekli cevabı verdiğinizi gördükçe memnun oluyoruz.
inşallah katılımlarartacaktır.dediğiniz nedenler suskunluğa sebep olabilir.her ne olursa olsun bizler buradayız.ve katılımların artacağından umutluyuz.saygılar
Mehmet Yılmaz
Administrator
Full Member

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #29 : Temmuz 17, 2008, 08:38:22 ÖÖ »

ya ne olmuş böyle? darmadağın olmuş ortam, radyo uçmuş,mehmet eymür abi sen bile kurtaramadın buraları, uzun zamandır uzak kaldım bi baktım kimsecikler kalmamış.

Birincisi, radyo uçmadı. Gerekli altyapı hazırlıkları yapılıyor. Yayın sistemi farklı, program içerikleri ve saatleri belirli, kesintisiz yayın gibi özellikleri olan bir tasarım yapılıyor.
İkinci olarak 16.07.2008 itibariyle sitenin yeni haliyle;
210 kayıtlı üyesi,
382 Konu da; 292 Başlık; 1090 Yanıt,
Resim Galerisinde; 142 Resim var.
Ziyaretçi Sayısı:50.490 (sitenin açılma sayısı)
Bu benim tanıdığım netteki Ulubeylilerin hepsine ulaşamadığımızı, onları foruma çekemediğimiz gösteriyor. Bu durumda 210 kayıtlı üyeden kaçının aktif olduğu ön plana çıkıyor. Yani bu üyelerden kaçı forumda yazı yazmış? En azından "Kendiniz tanıtmak ister misiniz?" veya Köy veya mahallenizle ilgili sayfalara yazı yazılması, diğer yazılanları okunması halinde forum esas anlamıyla işlerlik kazanacaktır.
Son olarak, malum yaz tatili sebebiyle üyelerin çoğu tatilde veya netten uzakta. Eylül ayının ortalarında siteyi yeni duyanların da katılımıyla forumun şenleneceğine inanıyorum.
Se®kaN GsM
Ziyaretçi
« Yanıtla #28 : Temmuz 16, 2008, 11:15:21 ÖÖ »

düzelir işallah
Tevrat Günindi
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : Temmuz 15, 2008, 05:47:26 ÖS »

ordulu-mehmeteymür
Full Member

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #26 : Haziran 24, 2008, 08:43:00 ÖS »

inşallah ayten hanım, bundan sonraki ılk istanbul ziyaretimde siz istanbuldaki dostlarla bir buluşma düzenler, tüm forum dostlarının yakından tanışmasına vesile oluruz inşallah. sevgi ve selamlar...
Se®kaN GsM
Ziyaretçi
« Yanıtla #25 : Haziran 24, 2008, 04:21:11 ÖS »

biz tanıştık bu senede geldi ama görüşemedik işlerin yoğunluğundan dolayı ama çok değerli bir abimim gurbette yaşamanın ayrı olduğunu ordu sevdalısı olduğunu her gelmesinde bizleri sorarak belli ediyor zaten
ayten şahin
Ziyaretçi
« Yanıtla #24 : Haziran 23, 2008, 10:28:54 ÖS »

gönüller bir olsun abim.bak işte ne güzel şeylere vesile oluyor ve fikirlerinizle bizlere önder oluyorsunuz.ben şahsım adına size minnettarım.herşey için teşekkür ederim.birgün yolunuz istanbula düşerse mutlaka bekleriz.fikirlerinizden birini gerçekleştirmiş oluruz böylece
ordulu-mehmeteymür
Full Member

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #23 : Haziran 23, 2008, 04:58:28 ÖÖ »

ayten hanım, serkan ve resul fikrimi beğenmenize sevindim,  ama  sadece fikir söyleyebiliyorum, icraatta bulunamamak yani yapacak arkadaşlara yardımcı olamamak beni üzüyor. şu gurbetin gözü kör olsun.  burada görev resul kardeşime ve ulubeyde bulunan arkadaşlara düşüyor. zannediyorum irfanda bu sıralar ulubeyde =)) o,da yardımcı olursa üçbeş kişi bile yeni katılım sağlansa dahada güzellikler oluşur düşüncesindeyim. ayten hanım çok haklısınız "biraz duyarsızız sanki" herkese hoş vakitler, güzel paylaşımlar diliyorum...
« Son Düzenleme: Haziran 23, 2008, 05:08:47 ÖÖ Gönderen: ordulu-mehmeteymür » Logged
resulses
Full Member

SaYaCaLi52

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #22 : Haziran 22, 2008, 07:00:58 ÖS »

evet mehmet abıı guzel fıkırr .

İdealler yıldızlar gibidir.Onlara belki ulaşamazsınız ama bakarak yönünüzü tayin edebilirsiniz... ß.A.T
ordulu-mehmeteymür
Full Member

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #21 : Haziran 17, 2008, 08:55:40 ÖS »

tembel bunlar ya ben büyüyünce size sorarım.
burakcığım tembellik iyi birşey değil demi. büyünce değilde şimdi sorabilirsin aslında, büyüyünce zor oluyor herşey:)))
Burak Tüysüz
Newbie
*

Bende ULUBEY'liyim.

bay_buraktuysuz@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #20 : Haziran 14, 2008, 04:00:13 ÖS »

tembel bunlar ya ben büyüyünce size sorarım.

HEPİMİZ ULUBEY'LİYİZ.
Se®kaN GsM
Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : Haziran 14, 2008, 01:35:10 ÖS »

mehmet abi güzel konulara el basmışsın buluşma fikrini ben  attım ortaya ama daha güzel fikirlerde çıkıyor ortaya zamanla
Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!