Ulubey Forum
Eylül 05, 2010, 10:51:56 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Forum Üyeliği için GERÇEK AD ve SOYADINIZ'ı kullanmanız gerektiğini unutmayın!

Ana Sayfa   Forum   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 2010 Yılı Faaliyetlerimiz  (Okunma Sayısı 532 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ilhami öztürk
Newbie
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #2 : Ocak 26, 2010, 09:23:48 ÖÖ »

Kıymetli hemşerilerimi, hedefi  ve projesi olmayan hiç bir  hareket tabiki başarılı olamaz.  Yukarıda maddeler halinde  belirttiğiniz hizmetlerinizin gerçekleşmesi için  öncelikle derneğimizin üye yapısını  yeniden derlemelisiniz.  Bu projeleri hayat geçirmek için gerçek gönüllü hemşerileri bir araya getirmek gerekir. Bu dernek ilk kurulduğu zamanlarda her gördüğümüzü üye yapmayalım derken bazı arkadaşlarımız yapalım diyorlardı.  Üye yapmanın çok önemli olmadığını hep birlikte görmekteyiz.  Öncelikle bu projelere destek verecek gerçek gönüllülerle yola çıkmak daha doğru olacaktır. Onun için dernekte ismi olup hiç bir katkı vermemiş, çağrıldığı zamanda mekana uğramamış olanları ayırmak gerek.
          Yukarda yazılan hedefleri bir zamanlar bizlerde kağıda dökmesekte  değişik platfomlarda gündeme getirmiştik.  Bu ve bunun gibi projelerin sözde değil gerçekci olması gerekir.
           Her kim ne tür olumlu hizmet veriyorsa onlar her zaman  ön planda olmalı ve desteklenmeli. Yine geçmişde  derneğin daha aktik hale gelmesi için eserler ortaya koyanlara sahip çıkılmadığı gibi bundan sonrada aynı duyarsızlığın devam etmemesine özen gösterilmeli. Hatalar yapmak değil hayaları en aza indirmenin hesapları yapılmalı. Kişisel kaprisler yüzünden ve yönetim tarzı neticesinden burdan uzaklaşanları buraya nasıl kazandırızları konuşmak gerekir. Burası öyle bir yer olmalıki Ulubey ilçemizin tüm köylerinin merkezi konumuna getirmenin planlarını yapmak ve hazırlamakla geçer. Tüm hemşerilerimiz kendine göre konuşuyor ama boş konuşma değil verimli ve faydalı konuşma yapmalıyız. Bu dernekten tüm hemşerilerimiz faydalanmalı ve menfeat beklemeli.
           Yazmış olduğum bu yazımı okuma zahmetinde bulunanlar konuyu farklı yönlere kendilerince çekebilir. Şunu söyleyeyimki kimsenin kimseden üstün yeri yok bana göre. Her birey kendine göre  akıllı ve bilinçli. Ben herkesden daha akıllıyım deme cürahkarlığını  göstermeye hakım yok. Ben fikirlerimi ortaya koyarım ve bu fikirlerin doğru olup olmadığına hemşerilerim tartışarak  ve konuşarak karar vermelidir.
           Yazılacak ve konuşulacak şok konu var ama zamanı geldiğinde dilimiz döndüğünce  konuşacağız.
            Tüm hemşerilerime ve yönetici arkadaşlarıma yapacakları hizmetlerde başarılar diliyorum.
                                                 İlhami Öztürk 

« Son Düzenleme: Ocak 28, 2010, 03:02:07 ÖS Gönderen: ilhami öztürk » Logged
Mehmet Yılmaz
Administrator
Full Member

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : Ocak 14, 2010, 05:12:56 ÖS »

Ulubeyliler Gecesi... (Ulubeyliler Derneği Dayanışma Gecesi.)

Tarih: 11 Nisan 2010 Pazar
Zaman: 18:00 - 23:00
Yer: YENİ MERCAN RESTAURANT
Cadde/Sokak: Kennnedy cad. no 86 Yenikapı / İST. 
Şehir/Kasaba: Yenikapı, İstanbul
Ordulu ve Ulubeyli Dostlarımızı Bekleriz. (Davetiyeleri Dernek Yönetiminden Temin edebilirsiniz)
ULUBEYLİLER DERNEĞİ: www.ulubeylilerdernegi.com

« Son Düzenleme: Mart 11, 2010, 01:49:16 ÖS Gönderen: Mehmet Yılmaz » Logged
Mehmet Yılmaz
Administrator
Full Member

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : Aralık 11, 2009, 11:38:02 ÖÖ »

2010 Yılı Faaliyetlerimiz Neler Olacak?
Yeni dönem için seçilen dernek yönetim kurulumuzun peşpeşe yaptığı toplantılar sonucu 2010 yılı için yapmayı hedeflediği faaliyetleri şunlardır:

1- Derneğimizin Kültür Merkezi için yer temin edilmesi (arsa veya bina)           
2- Mart 2010 Ayı içerisinde yemekli dernek gecemizin organizasyonu.
3- Haziran 2010 Ayı içerisinde tüm hemşehrilerimizle piknik organizasyonu.
4- Eylül ayında Ankara Polatlı’da  Ordulu şehitleri anma programında yer almak. 5- 2010 yılında yapılacak  Ordulu dernekler arası futbol turnuvası organize etmek  ve bunun için takım oluşturmak.
6- Dernek folklor ekibi oluştumak.                                                                   
7- Taekwando kursu vermek.                                                                           
8- Sosyal yardımlaşma ve dayanışma faaliyetlerine devam etmek.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!