Ulubey Forum
Eylül 05, 2010, 10:05:29 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Forum Üyeliği için GERÇEK AD ve SOYADINIZ'ı kullanmanız gerektiğini unutmayın!

Ana Sayfa   Forum   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Ulubey Kültür Merkezi Çalışmalarına Destek Bekliyoruz.  (Okunma Sayısı 427 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şenel Aydoğan
Administrator
Full Member

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : Aralık 19, 2009, 11:11:24 ÖÖ »

Ulubey Kültür Merkezi:
Ulubeyliler Derneği Yönetim Kurulu, uzun zamandır üzerinde çalıştığı “Ulubey Kültür Merkezi” projesi için düğmeye bastı.
 Ulubeyliler Derneği’nin yönetim kurulu üyeleri, en son toplantıda aldıkları karar çerçevesinde, uzun zamandır üzerinde tartışılan “Ulubey Kültür Merkezi” projesi için kolları sıvadı. Projenin hayata geçirilebilmesi için bina ya da arsa araştırma çalışmaları başladı. Başta İstanbul’daki Ulubeyliler olmak üzere, tüm Ulubeyliler için hizmet verecek olan Kültür Merkezi’nde; her türlü kültürel ve sosyal aktiviteler yapmak mümkün olacak. Kültür Merkezi’nin hayata geçmesiyle tüm düğünler, nişanlar, davetler, seminer ve toplantılar, çeşitli kurslar, eğitimler vb. tüm organizasyonlar tek bir merkezde yapılabilinecek.
 Tüm Ulubeyli hemşerilerimizi bu projeye destek vermeye davet ediyoruz.
 Ulubeyliler Derneği Yönetim Kurulu
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!