Ulubey Forum
Eylül 09, 2010, 12:25:38 ÖS *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Forum Üyeliği için GERÇEK AD ve SOYADINIZ'ı kullanmanız gerektiğini unutmayın!

Ana Sayfa   Forum   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: ULUBEYLİLER DERNEĞİ ARTIK UYANMALI....  (Okunma Sayısı 57 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ilhami öztürk
Newbie
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : Şubat 24, 2010, 10:17:45 ÖÖ »

Kıymetli hemşerilerim, Ulubeyliler Derneği bana göre artık uyanmalı diye düşünüyorum. Şuan sizlerle paylaşmak istediğim konuları şuan yönetici olan arkadaşlarım okuduğunda şöyle düşünebilirler. O halde çok biliyordunda neden yönetime girmedin diyebilirler. Baştan bu soru bana sorulacağı için bu soruyu cevaplayayım.
          Sivil toplum kuruşuşları hizmetde bir bayrak yarışı içindedir. Görev yapanlar bir gün gelir görevini diğer arkadaşlarına bırakma teveccühünü göstermeliler. Yapılmış olan hizmetler den ders çıkarılması için geçmiş dönemler her zaman yaşanmış tercübelerle  bir sonraki hizmetlerin daha verimli olmasına yol almasına vesile olmalıdır. Yapılmış iyi hizmetler ile yanlış yapılmışlar tüm detaylarıyla yeni yöneticilere yol göstermelidir. Ben ve benim gibi yöneticilik yapmış olan arkadaşlarım bu derneğe daha güzel heyacan getireceğinden emin olduğumuz için görevlerimizi bu güzel arkadaşlarımız bıraktık. Bıraktık ama üyelikten ayrılmadık.
          Burda konu Ulubeyliler Derneği ise ve bu derneğin tüzüğünde yazılanların tamamını yapamazsakda bir kaç maddesini hayata geçirmek çok zor olmasa gerek.
          Kıymetli hemşerilerim, insan elbisesini değiştirmeyle adam olmaz. Adam olacak insan önce her yönüyle değişebilmeli. Dernekneğin daha aktif hale gelmesi için emek veren arkadaşlarımız derneğ tüzüğünü tamamı ile değiştirmişlerdi. Tüzük değişti ama dernek faaliyetlerinde değişiklik olmadı. Her zaman yapılmasını istediğim tek bir yapı var. Bunu her seferinde arkadaşlarım ile paylaştım. Bu dernek normal sıradan bir dernek olmamalı. Bu derneğe üye olacak arkadaşlarımız gönüllü olanlarla yeni bir yapılanma içinde olmalı. Derneğe üye olmuş ancak hiç bir katkı sağlamamış kişilerle bu iş yürümez. Çağırıldığında gelebilen ve katkı sağlayabilen bir yapı içinde olmalı.
           Son üç yıl içinde dernek faaliyetlerde gerileme başladı. Üzülmemek elde değil. 3 yıl öncesi bu derneği belirli noktaya taşırken hedeflerimiz vardı. Ama hedefler günün şartları  nedeniyle kaderiyle baş başa bırakıldı. Çok güzel yönetici arkadaşlarımız var ama birbirleri ile arasında tam bağ yokmuş gibi geliyor bana. Konuşma ile  bu işler olsaydı  hiç dernek kurmadan konuşarak oturduğumuz yerden her şeyi yapsaydıkya. Hepimiz çok güzel konuşuyoruz. Konuşmak bir yere kadar. Hayalsizde olmayalım ama olmayacak hayaller kurarakda kendimizi kandırmayalım.
            Ulubeyliler derneği yönetim kurul arkadaşlarımın bu işi halledeceklerinden  ve tüm olumsuzlukları yenerek Ulubeyliler derneğini layık olduğu zirveye taşıyacaklarından emin olmak istiyorum. Biz az konuşarak çok iş  yapmalıyız.  Saygılarımla......
« Son Düzenleme: Şubat 24, 2010, 07:14:54 ÖS Gönderen: ilhami öztürk » Logged
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!